Через негоду та бойові дії без світла залишаються 529 населених пунктів – Міненерго

165
0
TEILEN

За даними відомства, в Україні вирує вирує негода – через сильні пориви вітру без світла  залишилися 60 населених пунктів
Через негоду, технологічні порушення та бойові дії без світла станом на 26 листопада залишаються 529 населених пунктів, йдеться в повідомленні Міністерства енергетики.
За даними відомства, в Україні вирує вирує негода – через сильні пориви вітру без світла залишилися 60 населених пунктів. Найбільше – в Миколаївській та Одеській областях.
Через погіршення погодних умов (сильний вітер, хуртовини) протягом дня можливі проблеми зі світлом на Київщині, Черкащині, у Чернігівській, Сумській, Кіровоградській областях, зазначали в Міненерго.
«Через негоду в області знеструмлено 19 населених пунктів, з них 4 – частково, всього майже 6 тисяч абонентів. Ведуться посилені роботи з усунення пошкоджень», – кажуть у відомстві.
На Одещині, за даним Міненерго, через негоду без світла 16 населених пунктів – це майже 29 тисяч споживачів.
Водночас, за даними «ДТЕК Одеські електромережі», без електропостачання через негоду, що почалася з вечора 25 листопада, залишаються 116 населених пунктів. Найбільше постраждав Ізмаїльський та Одеський регіон.

Continue reading...