Міг перевозити Shahed: ЗСУ завдали удару по ВДК "Новочеркаськ" у Криму, подробиці (фото, відео)

133
0
TEILEN

26 грудня у Феодосії було знищено ВДК Новочеркаськ. Корабель міг перевозити іранські дрони-камікадзе Шахед.
Командувач ПС ЗСУ Микола Олещук підтвердив проведення спецоперації. Генерал-лейтенант порадив росіянам „надягати штани і по-домашньому їхати з Криму“. Місцеві пабліки стверджують, що внаслідок удару по ВДК зафіксовано втрати серед російських військ.
У ніч на 26 грудня в тимчасово окупованому Криму пролунали гучні вибухи, що в результаті призвело до пошкодження ще одного корабля Чорноморського флоту РФ. Фокус зібрав усе, що про це відомо.
Сталося це в місті Феодосія, де посеред ночі кримчани могли почути гучні вибухи. Незадовго до цього російські ЗМІ почали писати про те, що рух автотранспорту Кримським мостом довелося перекрити.
У Telegram-каналі „Кримський вітер“ повідомили, що вибух стався о 2:31 за київським часом і найімовірніше призвів до глобальних наслідків.
„У Феодосії о 03.31 пролунав гучний вибух і тепер у порту щось горить, повідомляють наші пiдписники i детонація триває. Кажуть, у якийсь корабель влучили“, — ідеться в повідомленні.
Ба більше, за даними адмінів Telegram-каналу, пошкоджений корабель привіз з Ірану нову партію дронів-камікадзе Shahed, які планувалося потім використовувати для терору мирних міст України.

Continue reading...