Сили оборони відбили 55 атак ворога на 6 напрямках, найбільше – на Авдіївському, – Генштаб

98
0
TEILEN

Українські військові протягом минулої доби відбили атаки ворога на Авдіївському, Куп’янському, Бахмутському, Мар’їнському, Запорізькому та Херсонському напрямках. Читайте більше.
Українські військові протягом минулої доби відбили атаки ворога на Авдіївському, Куп’янському, Бахмутському, Мар’їнському, Запорізькому та Херсонському напрямках
Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.
В зоні відповідальності ОСУВ „Північ“ на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.
На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.
В зоні відповідальності ОСУВ „Хортиця“ на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 2 атаки ворога біля Синьківки Харківської області.
На Лиманському напрямку українські сили відбили 6 атак окупантів в районах Макіївки Луганської області та східніше Тернів Донецької області.

Continue reading...