Десятки ракет та частковий блекаут: усі подробиці ранкового обстрілу України 7 лютого

145
0
TEILEN

У Києві відомо вже про 11 постраждалих, під завалами шукають тіла загиблих. У Миколаєві є один загиблий та поранені, у Дрогобичі гасять пожежу.
У Києві кількість постраждалих зросла до 11 людей, серед них є вагітна жінка. Поранений у Миколаєві чоловік помер у реанімації, а на Львівщині намагаються ліквідувати пожежу після влучання в інфраструктурний об’єкт.
Зранку 7 лютого російські окупанти запустили ракети по містах і областях України. В регіонах зафіксовані влучання та є постраждалі серед цивільного населення. Фокус зібрав в одному матеріалі усю актуальну інформацію щодо ранкового обстрілу.Обстріл України 7 лютого — наслідки у Києві
У Голосіївському районі госпіталізували трьох постраждалих. У 18-поверховому житловому будинку виникла пожежа на декількох поверхах. Також вогонь охопив автівки та приміщення СТО.
У Дніпровському районі, як повідомив мер Києва Віталій Кличко, постраждали троє осіб. Двоє з них були госпіталізовані. Загалом відомо про шістьох постраждалих, і п’ятеро з них перебувають в лікарнях.
Згодом міський голова передав, що кількість постраждалих зросла до 9 осіб. З багатоповерхівки у Голосіївському районі госпіталізували ще трьох людей, серед них є вагітна жінка. У МВС попередили, що під завалами, ймовірно, є загиблі.

Continue reading...