Національний рекорд: Кока-Кола подарувала мільйон пляшок напою незахищеним українцям

133
0
TEILEN

Кока-Кола дарує святковий настрій. Компанія Кока-Кола виготовила мільйон пляшок напою Coca-Cola зі спеціальною позначкою для незахищених українців
У 2023 році благодійники робили добрі справи та допомагали українцям, що опинилися в скрутному становищі. Компанія Кока-Кола також вирішила допомогти людям, що постраждали від війни, та подарувати їм трохи доброго настрою й затишку на зимові свята.
Для цього завод Coca-Cola на Броварщині виготовив партію з мільйона пляшок напою на благодійність зі спеціальною позначкою на етикетці – Для тебе. Напередодні новорічних свят напій з особливої серії роздали українцям, які опинилися в скруті, щоби хоч трохи їх підбадьорити.
Андрій Бублик, директор з корпоративних зв’язків та сталого розвитку Кока-Кола Беверіджис Україна, розказав:
Нам хотілося подарувати людям частинку радості на новорічні свята. Насправді на той час ми не мали такого досвіду. Ми не знали, чи зможемо виробити таку кількість напою, чи зможемо її доставити та чи зможемо забезпечити, щоб кожна родина, яка найбільше цього потребує, могла отримати допомогу.
Це стало реальністю завдяки згуртованості команди заводу та партнерів — Українського Червоного Хреста, Міжнародного благодійного фонду Карітас України, Благодійного фонду М.

Continue reading...