На фронті за добу 95 боєзіткнень: ворог 66 разів атакував Авдіївський та Мар’їнський напрямки – Генштаб

145
0
TEILEN

УНН Війна ✎ Генеральний штаб повідомив, що за минулу добу російські війська 66 разів відкривали вогонь на Авдіївському та Мар’їнському
напрямках і 17 разів – на Б…

Генеральний штаб повідомив, що за минулу добу російські війська 66 разів відкривали вогонь на Авдіївському та Мар’їнському
напрямках і 17 разів – на Бахмутському, загалом відбулося 95 бойових зіткнень по всій лінії фронту.
У неділю на фронті відбулося 95 боєзіткнень, на Авдіївському напрямку відбито 38 атак, на Мар’їнському – 28, на Бахмуському – 17. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, пише УНН.
Деталі
Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура.
На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил білорусі виконують завдання у прикордонних з Україною районах.
На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійно-розвідувальну діяльність, здійснює обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 30 населених пунктів, серед них Грем’яч Чернігівської області; Бояро-Лежачі, Олексіївка, Миропілля Сумської області; Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Гатище Харківської області.
На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки біля Табаївки Харківської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

Continue reading...