Чи потрібен військовий квиток для відкриття ФОП: коментар юриста

136
0
TEILEN

Чи потрібен військовий квиток для відкриття ФОП у 2024 році. Читайте, які документи потрібні для відкриття ФОП та чи знадобиться військовий квиток – на Фактах ICTV
Що робити військовозобов’язаній особі, яка хоче стати підприємцем. На що варто звернути увагу, куди звертатися та які документи підготувати.
Чи потрібен військовий квиток для відкриття ФОП військовозобов’язаній особі в Україні у 2024 році — читайте в матеріалі Фактів ICTV.
Юристи безоплатної правової допомоги розказали Фактам ICTV, що законом України Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, порядок державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємців, а також громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, не передбачає подання військового квитка для реєстрацій ФОП.
Реєстрацію ФОП в Україні у 2024 році можуть здійснювати :
нотаріуси;
органи селищних та сільських місцевих рад, Київська та Севастопольська міські, районні, районні у містах Києві та Севастополі державні адміністрації (у разі ухвалення відповідною радою рішення про наділення такими повноваженнями);
акредитовані суб’єкти, юридичні особи публічного права, які мають акредитацію Міністерства юстиції України, згідно з ч.

Continue reading...