Із ними треба бути особливо обережним: які існують небезпечні деталі в авто

161
0
TEILEN

Автомобілістам назвали деталі машини, які є небезпечними та можуть зайнятися
Жоден із водіїв не застрахований від того, що в його машині нічого не вибухне
Сучасні автомобілі мають чималий рівень захисту та безпеки. Утім, у неї все ще є перелік запчастин та речей, які можуть вибухнути.
„Телеграф“ зібрав для водіїв топ-10 займистих та, відповідно, небезпечних деталей в авто, через які може постраждати ваша „залізна“ ластівка“ та ви самі. Одразу зазначимо, що попри надсучасні технології, якими наповнене авто, жоден автомобіліст не застрахований від непередбачуваного виведення з ладу того чи іншого механізму.
Однією х таких деталей є мастильний фільтр. Цей елемент може розірватися під впливом високого тиску мастила. Це відбувається під час використання вузла низької якості. Сама ж руйнація охоплює шви агрегату, а ефект дуже нагадує вибух під капотом авто.
Далі йде акумулятор. Його вибух в автомобілі можливий під час його заряджання, коли пристрій виділяє горючий газ водень, який може миттєво спалахнути, якщо „прикурюванням“ або маніпуляціями із зарядним пристроєм займається новачок. Будь-яка іскра здатна стати причиною вибуху, що супроводжується бризками кислоти, яка міститься в батареї.
Шина також може стати причиною вибуху.

Continue reading...