Ядерний двигун допоможе найшвидше дістатися Марса: і далі, ніж "Вояджер-1" (відео)

142
0
TEILEN

У NASA вважають, що розроблюваний двигун відкриє нову еру в освоєнні космосу.
У NASA вважають, що розроблюваний двигун відкриє нову еру в освоєнні космосу.
Космічне агентство США виділило гроші на створення інноваційної ракетної системи, яка може зробити революцію в освоєнні космосу. Перша фаза розробки імпульсної плазмової ракети від компанії Howe Industries вже завершилася. Тепер NASA виділило гроші на другу фазу. Передбачається, що за допомогою інноваційного ядерного двигуна можна буде доставити астронавтів вантажі на Марс майже в 4 рази швидше, ніж за допомогою наявних технологій. Також за допомогою цього двигуна можна буде вирушити в дуже далеку подорож, щоб перетворити Сонце на гігантський телескоп, пише IFLScience.
У Фокус. Технології з’явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу науки!
Крім багатьох проблем, які пов’язані з подорожжю на Марс, однією з основних є тривалість такої місії. Навіть коли Марс розташований найближче до Землі, щоб відправити туди астронавтів на сучасному космічному кораблі, знадобиться приблизно дев’ять місяців. Подорож назад займе стільки ж часу. Тому в NASA виділяють гроші на проєкти інноваційних рухових систем, які дадуть змогу значно скоротити час польоту на Марс.Імпульсна плазмова ракета: політ на Марс у 4 рази швидше
Згідно з повідомленням NASA, імпульсна плазмова ракета (PPR), гроші на розробку якої отримала американська компанія Howe Industries, є рушійною системою, яка дасть змогу долетіти до Марса всього за 2 місяці.

Continue reading...