Велика четвірка. Куди українцям найскладніше отримати візи і як підвищити шанси

112
0
TEILEN

Під час війни багато країн почали приймати українських біженців без будьт-яких візових вимог. У той же час зараз, як і раніше, у багатьох випадках тре.
Під час війни багато країн почали приймати українських біженців без будьт-яких візових вимог. У той же час зараз, як і раніше, у багатьох випадках треба подаватися на візу. Наприклад, для відряджень, бізнес-поїздок, для візитів до родичів.
Фахівець з оформлення віз та підбору турів Марина Казакова розповідає РБК-Україна, в які країни найскладніше отримати візи та як заповнювати заявку, щоб підвищити шанси на отримання цього документа.
Зміст:
В які країни найскладніше отримати візу
Як збільшити шанси на отримання візи
Як розрахувати шанси на візу за вашими доходами
Якщо відмовили у візі, чи дадуть її за другої спроби? В які країни найскладніше отримати візу
Не варто плутати програми для біженців та інших віз, зазначає Марина Казакова. Для в’їзду до Великобританії українців (туризм, бізнес поїздки тощо) діє візовий режим. Причому під час подання на візу консульства вимагають великої кількості документів. Основні серед них – довідки про доходи та інші підтвердження наявності у вас коштів.
„Британія щодо віз входить до так званої „великої четвірки“ країн, в які отримати дозвіл на в’їзд найскладніше. Крім Британії, до списку входять Австралія, Канада і США“, – зазначає вона.
Коли до Казакової звертаються з проханням допомогти у збиранні документів, вона іноді одразу бачить, що, швидше за все, клієнт отримає відмову.
Чому можуть відмовити у візі до Великобританії, США, Канади та Австралії:
Якщо ви працюєте неофіційно/не працевлаштовані;
Заробляєте мінімалку (можуть розцінити як факт того, що у вас немає достатньо грошей на поїздку);
Не показали різні джерела доходу (як доказ, що ви маєте на що жити, крім „мінімалки“).

Continue reading...