Музикант шокував, як Остапчук з поліцейськими пройшов ВЛК і завдяки зв'язкам уникнув мобілізації

108
0
TEILEN

Соліст гурту Our Atlantic Віктор Байда розповів, як ведучий Володимир Остапчук пройшов із поліцією та без черг ВЛК та як завдяки зв’язкам у ВР уникнув мобілізації
Володимир Остапчук вже відреагував на звинувачення.
Лідер гурту Our Atlantic, музикант Віктор Байда шокував, як шоумен Володимир Остапчук із поліцейськими без черг пройшов ВЛК і завдяки зв’язкам уникнув мобілізації.
Про це артист розповів у своєму Instagram. Вони зустрілися 19 червня в одній із київських поліклінік, де разом з іншими чоловіками проходили військово-лікарську комісію (ВЛК). Віктор Байда говорить, що Остапчук був єдиний, хто був у супроводі поліцейських. Ба більше, шоумен нібито проходив ВЛК без черг та ще й хвалився цим.
„Ми разом проходили ВЛК. Він єдиний, хто проходив ВЛК з супроводом поліції та хвалився мені, що проходить все без черг, хоча насправді це має бути доступним для всіх“, – розповів музикант.
За словами Байди, після проходження ВЛК його та інших чоловіків, в тому числі й Володимира Остапчука відвезли до ТЦК. Їм повідомили, що їх всіх мобілізовують. Утім, Остапчуку нібито вдалося цього уникнути. Віктор Байда розповів, що він дізнався від іншого мобілізованого, що шоумен „відмазався“.

Continue reading...