Російська теорія перемоги: в чому небезпека затягування війни в Україні

105
0
TEILEN

Президент РФ Володимир Путін сподівається, що повзучий наступ на фронті переконає Захід у тому, що перемога Києва недосяжна, тоді як поступки щодо територій кращі, ніж поразка. Для нього будь-яка домо…
Президент РФ Володимир Путін сподівається, що повзучий наступ на фронті переконає Захід у тому, що перемога Києва недосяжна, тоді як поступки щодо територій кращі, ніж поразка. Для нього будь-яка домовленість про припинення вогню є механізмом підготовки до відновлення атаки в майбутньому, розповіли в ISW.
Президент Росії Володимир Путін намагатиметься затягувати війну та знищувати українську державність. Для уникнення ворожої „теорії перемоги“ Заходу необхідно надати підтримку Україні для проведення контрнаступу. Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни у звіті за 30 червня.
„Захід повинен поспішити надати Україні необхідну підтримку для проведення контрнаступальних операцій, щоб скасувати теорію перемоги Путіна та уникнути затягування війни більше, ніж це необхідно для забезпечення миру, прийнятного для України та її партнерів“, — йдеться у повідомлення.
Президент України Володимир Зеленський в інтервʼю 30 червня заявив про занепокоєння того, що Захід боїться домогтися повної перемоги України через страх щодо стабільності у РФ, у результаті цей страх може дозволити Москві продовжувати захоплювати якомога більше українських територій.

Continue reading...