РФ запустила балістику та Shahed: постраждали енергообʼєкти у двох областях, деталі

112
0
TEILEN

Протиповітряна оборона працювала в низці українських областей, було знищено 20 з 22 БПЛА типу Shahed. У результаті ворожої атаки поранено цивільного на Чернігівщині, розповів голова ОВА Вʼячеслав Чаус…
Протиповітряна оборона працювала в низці українських областей, було знищено 20 з 22 БПЛА типу Shahed. У результаті ворожої атаки поранено цивільного на Чернігівщині, розповів голова ОВА Вʼячеслав Чаус.
Вночі 26 липня Збройні сили Російської Федерації атакували декілька областей України за допомогою балістичної ракети типу „Іскандер-М“ та ударних дронів типу Shahed. Про це повідомив командувач ПС Микола Олещук у своєму Telegram.
„У ніч на 26 липня 2024 року противник вдарив балістичною ракетою „Іскандер-М“ із Ростовської обл. — РФ по Донеччині та ударними БПЛА типу Shahed із напрямків: мис Чауда — Крим, Курськ — РФ“, — сказав Микола Олещук.
За його словами, радіотехнічними військами ПС було виявлено і здійснено супровід 22 дронів, 20 з яких збила протиповітряна оборона в Херсонській, Сумській, Житомирській і Чернігівській областях.
Повітряний напад відбивали вогневі групи Сил оборони, зенітні ракетні війська й підрозділи РЕБ.ЗС РФ атакували енергообʼєкти
В „Укренерго“ розповіли, що вночі ворожі БПЛА завдали ударів по енергообʼєктах „Укренерго“ в Житомирській та Чернігівській областях.

Continue reading...