Від початку доби на фронті відбулось майже 110 бойових зіткнень – Генштаб ЗСУ

81
0
TEILEN

«Ворог намагається знайти слабину в українській обороні на Сіверському напрямку. Поблизу Верхньокам’янського, Виїмки, Званівки та Спірного провів сім атак»
На передовій станом на 16 годину суботи, 31 серпня, вже відбулось 109 бойових зіткнень. «Найбільшу активність ворог проявляє на Покровському і Курахівському напрямках», йдеться в оперативному зведенні Генерального штабу ЗСУ.
«На Харківському напрямку на даний час триває атака противника у районі Вовчанська. Липці і Малі Проходи потрапили під вороже бомбардування. На Куп’янському напрямку противник 12 разів починав штурмувати позиції підрозділів ЗСУ біля Синьківки, Колісниківки і у бік Лозової. Половина з цих боєзіткнень ще тривають», – зазначають у ЗСУ.
Крім того, за даними пресслужби, на Лиманському напрямку за день «загарбницька армія здійснила шість атак на позиції українців поблизу Твердохлібового, Невського, Новосадового, Діброви та у Серебрянському лісі. Три боєзіткнення завершилися без успіху для противника, а три – продовжуються. Окупанти били НАРами з гелікоптерів Ка-52 по Сергіївці».
«Ворог намагається знайти слабину в українській обороні на Сіверському напрямку. Поблизу Верхньокам’янського, Виїмки, Званівки та Спірного провів сім атак. Отримав жорстку відсіч. Бої неподалік Виїмки і Верхньокам’янського ще продовжуються», – інформують українські військові.
Водночас на Краматорському напрямку «сили РФ розпочинали 12 штурмів біля Калинівки, Часового Яру, Андріївки і Кліщіївки. Три з них ще не завершено. Ворог зазнає втрат. Концентрує зусилля у районах Калинівки та Андріївки».
«На Покровському напрямку найбільша кількість боєзіткнень. З початку доби окупанти здійснили вже 23 спроби потіснити українських захисників із займаних позицій в районах семи різних населених пунктів.

Continue reading...