Будьте спокійними за дитину. 7 функцій iOS 18, які полегшать життя батькам

44
0
TEILEN

Сучасні батьки часто стикаються з необхідністю балансувати між турботою про дитину та повсякденними справами. Нова версія iOS 18 пропонує цілу низку ф.
Сучасні батьки часто стикаються з необхідністю балансувати між турботою про дитину та повсякденними справами. Нова версія iOS 18 пропонує цілу низку функцій, які допоможуть полегшити цей процес і зробити життя трохи спокійнішим.
Про 7 ключових функцій iOS 18, які стануть незамінними помічниками для батьків, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на провідний у світі сайт з технологій та життєвих порад Lifehacker.Блокування та приховування додатків за допомогою Face ID
Одним із найкорисніших оновлень iOS 18 є можливість блокування певних застосунків за допомогою Face ID. Найпростіший спосіб реалізувати цю функцію – натиснути та утримувати додаток, поки не з’явиться меню. Потім виберіть „Вимагати Face ID“.
З’явиться ще одне спливаюче вікно, що дозволяє підтвердити своє рішення або „Приховати та вимагати Face ID“. Якщо ви виберете останній варіант, застосунок переміститься з домашнього екрана до бібліотеки додатків у категорію „Приховані“, яку ви зможете відкрити лише за допомогою Face ID.Покращений обмін повідомленнями між iPhone та Android
Зелені бульбашки нікуди не подінуться, але якщо ваші діти мають телефони Android, вони не зможуть сказати, що не отримали текст, який ви відправили з iPhone.
Коли ви вибираєте „Повідомлення RCS“ у налаштуваннях „Повідомлення“, ви отримуєте такі функції, як сповіщення про читання, індикатори набору тексту та налаштування розташування, так що вони не зможуть сказати, що не отримали текст.

Continue reading...