Генштаб повідомив новини з фронту: де ворог спробував прорвати оборону

83
0
TEILEN

Генштаб ЗСУ повідомив про ситуацію на фронті – зафіксовано 138 бойових зіткнень. Що відбувається на Покровському напрямку новини 1+1 (ТСН.ua).
Сили оборони України продовжують операцію в Курській області.
На фронті в Україні протягом 4 вересня зафіксовано 138 бойових зіткнень. Зокрема, на Покровському напрямку ЗСУ відбили 52 ворожі штурми. А на Курахівському напрямку російські війська 46 разів намагалися прорвати українську оборону.
Про це Генштаб ЗСУ повідомив 5 вересня.
На Харківському напрямку російські окупанти продовжували наступальні та штурмові дії. Там відбулися два бойових зіткнення у районах Вовчанська. Ворог активно задіював для ударів безпілотники.
На Куп’янському напрямку за добу загарбники влаштували кількість 17 атак. Українські війська відбили усі штурмові дії біля Синьківки, Глушківки, Лозової, Берестового та Мясожарівки.
На Лиманському напрямку Сили оборони України зупинили 27 ворожих атак неподалік від Дружелюбівки, Греківки, Макіївки, Новосадового, Невського та Торського.
На Сіверському напрямку українські захисники відбили чотири штурмові дії. Російська армія намагалась просунутись уперед поблизу Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки.
На Краматорському напрямку українські бійці зупинили шість ворожих спроб прорвати їхню оборону.

Continue reading...