Запустили майже 30 "шахедів": ЗС РФ атакували чотири області України, деталі

80
0
TEILEN

Під час нічного обстрілу російські військові застосували 26 ударних дронів типу «шахед». Протиповітряній обороні вдалося знищити 24 з них у Миколаївській, Хмельницькій, Одеській та Івано-Франківській…
Під час нічного обстрілу російські військові застосували 26 ударних дронів типу „шахед“. Протиповітряній обороні вдалося знищити 24 з них у Миколаївській, Хмельницькій, Одеській та Івано-Франківській областях, розповіли у ПС.
Збройні сили Російської Федерації атакували мирні міста України за допомогою безпілотних літальних апаратів типу Shahed. Про це повідомили в пресслужбі Повітряних сил у Telegram.
„У ніч на 13 вересня 2024 року противник атакував 26-ма ударними БПЛА типу Shahed (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ — РФ, Чауда — Крим)“, — йдеться у повідомленні.
Під час протиповітряного бою авіацією, зенітними ракетними військами, підрозділами мобільних вогневих груп і РЕБ Сил оборони було знищено 24 російські ударні дрони в Миколаївській, Одеській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях.

Continue reading...