З Днем ангела Людмили: красиві привітання у віршах, прозі і листівках

65
0
TEILEN

День ангела – це чудова можливість висловити свою любов і вдячність через теплі слова. Привітайте знайомих Людмил з іменинами сьогодні, і ваша увага н.
День ангела – це чудова можливість висловити свою любов і вдячність через теплі слова. Привітайте знайомих Людмил з іменинами сьогодні, і ваша увага неодмінно подарує їм усмішку та гарний настрій!
РБК-Україна (проект Styler) зібрало найкращі привітання у віршах та прозі, які точно сподобаються іменинниці.Привітання у СМС
Дорога Людмило! З Днем ангела тебе вітаю! Нехай твій небесний покровитель завжди оберігає тебе, дарує радість і щастя. Хай у твоєму житті буде якомога більше приємних сюрпризів, а кожен день приносить натхнення та успіх!
***
Людмило, зі святом! Бажаю тобі море радості, міцного здоров’я та щирого кохання. Хай ангел-охоронець завжди буде поруч, допомагаючи в усіх справах, а твоє життя буде сповнене теплом, світлом і радісними моментами!
***
Вітаю з іменинами, Людо! Нехай твій ангел завжди буде поруч, оберігаючи від негараздів і ведучи до нових перемог. Бажаю щасливого життя, любові та достатку у всьому, що робить твої дні неповторними!
***
Людмило, з Днем ангела! Нехай у цей святковий день тобі щастить у всьому.

Continue reading...