Преміум-відпочинок у серці Карпат: Новий апарт-готель Glacier Premium Apartments Новини компаній

47
0
TEILEN

Array
Glacier Premium Apartments вже підтвердили свої високі стандарти сервісу, бездоганний стиль та увагу до деталей. Філософія бренду Glacier полягає в постійному прагненні до досконалості у всьому, щоб кожен відпочинок гостя перевершував його ж очікування.
У червні 2024 року відкрито першу частину найбільшого апарт-готелю України на березі озера Молодості в Буковелі. Кожен апартамент має терасу чи балкон з чудовим видом на Карпати і популярні атракції курорту. Готель розташований у центрі подій та головних локацій, які легко досяжні: озеро Молодості з прогулянковою набережною, колесо огляду, етнопарк Гуцул Ленд, водно-розважальний комплекс Voda Club, гірськолижні підйомники, найбільший в регіоні аквапарк, який запуститься найближчим часом. В готелі представлені унікальний дитячий навчально-розважальний простір Glacier Kids Space, спортивно-розважальний комплекс Glacier Fitness & Wellness Club та ресторан італійської кухні Margherita від мережі La Famiglia. Для зручності гостей також доступний сучасний підземний паркінг з якого можна піднятись одразу в апартаменти.
Літній сезон 2024 в Карпатах показав, що українці потребують відновлення і відпочинку від постійних стресів. І Глейшер із задоволенням приймає перших гостей та робить все, для того, щоб вони відчували себе спокійно, безпечно, та відновили свій ресурс.
Glacier Kids Space – інноваційний освітньо-розважальний простір для дітей від 1 до 18 років.

Continue reading...