Що носити восени: модні образи з укороченим тренчем та шкіряною курткою

35
0
TEILEN

На календарі – вересень, а це означає, що настав час задуматися про образи, які підійдуть на більш прохолодну погоду. Восени до базового гардеробу мож.
На календарі – вересень, а це означає, що настав час задуматися про образи, які підійдуть на більш прохолодну погоду. Восени до базового гардеробу можна додати один або кілька жакетів, а також урізноманітнити луки іншими варіантами верхнього одягу.
РБК-Україна (проект Styler) розповідає, які фасони курток, тренчів та блейзерів підібрати на осінній сезон.Джинсова куртка
Джинсова куртка – незамінна річ на перехідний сезон між літом та осінню. Поєднувати її можна як із джинсами, так і з брюками, сукнями та спідницями.
Щоб створити стильний, але водночас розслаблений образ, надягайте total denim look та доповніть його кросівками чи кедами.Укорочений тренч
Тренч або, як його ще називають, тренчкот – модель дощового плаща з незмінними атрибутами: він зазвичай двобортний, з погонами та відкладним коміром, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду.

Continue reading...