Як видалити сліди скотча з різних поверхонь: поради експертів

48
0
TEILEN

Сьогодні скотчі, самоклеючі стрічки, етикетки та наклейки стали звичними атрибутами побуту. Вони зручні у використанні, але часто залишають сліди клею.
Сьогодні скотчі, самоклеючі стрічки, етикетки та наклейки стали звичними атрибутами побуту. Вони зручні у використанні, але часто залишають сліди клею на поверхнях, які не так просто очистити. Як ефективно видалити сліди від скотча, враховуючи як властивості самого клею, так і тип очищуваної поверхні?
РБК-Україна (проект Styler) дає кілька порад від фахівців, які допоможуть вам впоратися з цією проблемою.Як видалити скотч: методи
Якщо сліди скотча ще свіжі, найзручніше видалити їх за допомогою простих миючих засобів. Щойно зняли скотч, обробіть поверхню миючим засобом, щоб усунути залишки клею до того, як він висохне.
Методи для видалення застарілих слідів клею:
Ацетон або рідина для зняття лаку. Це один з найефективніших засобів для розчинення висохлого клею. Нанесіть ацетон на ватний диск і обережно протріть слід. Важливо використовувати ацетон в добре провітрюваних приміщеннях і дотримуватися обережності, оскільки ацетон є легкозаймистим.
Очищений бензин або уайт-спірит.

Continue reading...