Дрескод, ріки алкоголю та десятки знаменитостей: як "білі вечірки" Diddy стали легендарними

36
0
TEILEN

Репер і продюсер Шон Комбс, більш відомий як Puff Daddy чи Diddy, працював з одними з найпопулярніших артистів сьогодення. Ще його знали через „білі вечірки“ – пишні гулянки за участі знаменитостей.
Репер і продюсер Шон Комбс, більш відомий як Puff Daddy чи Diddy, працював з одними з найпопулярніших артистів сьогодення. Ще його знали через „білі вечірки“ – пишні гулянки за участі знаменитостей.
Поки Шон Дідді Комбс перебуває під арештом у Нью-Йорку, у соцмережах згадують вечірки репера, що стали легендарними в Голлівуді. Show 24 розповість, що відомо про ці заходи, та які секрети могли ховатися за гламуром і шиком.Якими були „білі вечірки“
Вечірка White Party мала суворий дрескод – гості мали одягати повністю біле вбрання. Крім того, місце проведення заходу було прикрашене білосніжним декором. P. Diddy називав ці вечірки спробою зруйнувати бар’єри між расами та поколіннями.
У вересні 1998 року в маєтку репера Дідді в Гемптоні відбулася перша „біла вечірка“. На заході були присутні близько 200 гостей, серед яких зірки R&B та хіп-хопу, світські левиці та актори. Тоді вечірку відвідав Леонардо Ді Капріо, який був на вершині слави після „Титаніка“.
Вечірки також відбувалися у Беверлі-Гіллз і Сан-Тропе. Остання вечірка пройшла 4 липня 2009 року. Її організовував не лише Дідді, але і його друг Ештон Кутчер, нині чоловік Міли Куніс.

Continue reading...