За добу на фронті сталася рекордна кількість боєзіткнень: де було найгарячіше

59
0
TEILEN

З початку доби 20 жовтня на фронті відбулося 167 бойових зіткнень. Російські загарбники найбільше тиснули на двох напрямках у Донецькій області.
З початку доби 20 жовтня на фронті відбулося 167 бойових зіткнень. Російські загарбники найбільше тиснули на двох напрямках у Донецькій області.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє зведення Генштабу ЗСУ.Ворожі обстріли
Противник завдав одного ракетного удару, 54 авіаційних удари із застосуванням 99 керованих авіабомб (КАБів), більш як 560 ударів дронами-камікадзе та здійснив понад 3 тисячі обстрілів позицій наших військ і населених пунктів із використанням різних типів озброєння.Ситуація на напрямках
На Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення з російськими загарбниками. Дві атаки в районі Вовчанська відбито українськими воїнами, ще дві – тривають.
На Куп’янському напрямку противник 11 разів намагався витіснити наші підрозділи із займаних позицій поблизу Голубівки, Колісниківки, Лозової, Піщаного, Вишневого та Новоосинового. Чотири атаки досі тривають.
На Лиманському напрямку російські загарбники атакували позиції ЗСУ 20 разів. Ворог намагався просунутися в напрямку Греківки, Новомихайлівки, Ямполівки, Новосадового, Тернів, Зарічного та Серебрянського лісництва. Дев’ятнадцять атак противника нашим підрозділам вдалося відбити, ще одне боєзіткнення триває у районі Новомихайлівки.
На Сіверському напрямку триває одне боєзіткнення неподалік Івано-Дар’ївки. Водночас, російські окупанти скинули 11 КАБів у районі Сіверська.

Continue reading...