Зеленський: Припинення вогню не обговорюється

48
0
TEILEN

У Парижі президент України Володимир Зеленський представив президенту Франції Еммануелю Макрону „план перемоги“ і заперечив повідомлення ЗМІ про нібито обговорення з партнерами замороження війни на нинішній лінії фронту.
Президент України Володимир Зеленський запевнив, що не обговорює з партнерами припинення вогню вздовж нинішньої лінії фронту в обмін на гарантії безпеки від країн Заходу. Про це він сказав журналістам увечері в четвер, 10 жовтня, після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном у Єлисейському палаці в Парижі.
„Це не є предметом наших обговорень – будь-яке припинення вогню. З іншими партнерами ми також не говорили про це. Я бачив, що сьогодні у ЗМІ було багато інформації про те, що нібито я приїхав (до союзників. – Ред.) говорити про припинення вогню. Ні. Це не правда. Росія багато працює зі ЗМІ, з дезінформацією, все це зрозуміло“, – сказав він.
Про нібито готовність Зеленського до замороження війни на теперішній лінії фронту в обмін на гарантії Заходу написало італійське видання Corriere della Sera.

Continue reading...