Україну накрила пилова буря, а Зеленський провів двогодинну Ставку по фронту: новини за 30 вересня

47
0
TEILEN

Зеленський провів Ставку і понад дві години обговорював із Сирським фронт. А пилова буря, що накрила деякі регіони України.
Зеленський провів Ставку і понад дві години обговорював із Сирським фронт. А пилова буря, що накрила деякі регіони України.
Більш детально про те, що сталося у понеділок, 30 вересня, – у матеріалі РБК-Україна.Війна Росії проти України: останні новини
Російська Федерація у вересні цього року кожного дня запускала безпілотники по типу „Шахед“ по території України. Було збито 1107 дронів.
Бійці Третьої штурмової бригади продовжують відвойовувати захоплені росіянами території у Харківській області. Цього разу вони показали відео штурму позицій окупантів. Україну накривалп пилова буря
Як повідомили в Сумському гідрометцентрі, серйозне погіршення якості повітря в східних та північно-східних регіонах України сталося через „закидання“ атмосферним вихором пилу і смогу із території РФ. Синоптики пояснюють, що якщо пил занесло із Каспію, то смог безпосередньо їхній. Там зараз масштабні лісові пожежі. Всю цю суміш із пилу та смогу притягнув північний вітер. Найбільша концентрація часточок у повітрі наразі фіксується на Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Миколаївщині. Краще обмежити перебування на вулиці і зачинити вікна.
Судячи з сервісу аналізу погоди windy, величезна пилова хмара рухається з Узбекистану.

Continue reading...