"Це правильно": Стефанішина про рейди ТЦК та чоловіків, які "насолоджуються життям"

70
0
TEILEN

Громадяни України, які не інтегрувались у державну систему, стали невидимими і тому їх не мобілізують, зауважила віцепрем’єрка та глава Мін’юсту Ольга Стефанішина. Чиновниця вважає дії терцентрів комп…
Громадяни України, які не інтегрувались у державну систему, стали невидимими і тому їх не мобілізують, зауважила віцепрем’єрка та глава Мін’юсту Ольга Стефанішина. Чиновниця вважає дії терцентрів комплектування законними та справедливими.
В Україні склалась особлива ситуація, у якій здорові чоловіки ходять у спортзали та розважальні центри, при цьому ховаючись від терцентрів комплектування (ТЦК) і навіть не стаючи на військовий облік. Тим часом інші громадяни виконують норми законодавства, зокрема — працюють офіційно, сплачують податки, виконують обов’язок перед державою та воюють проти ЗС РФ. На думку віцепрем’єрки з питань євроінтеграції та глави Міністерства юстиції Ольги Стефанішиної, така ситуація є не справедливою, тому рейди ТЦК вулицями українських міст — цілком законні. Про ставлення до дій терцентрів комплектування та поведінки деяких військовозобов’язаних віцепрем’єрка розповіла в інтерв’ю журналістці Наталі Мосійчук.

Continue reading...