Фінал Ліги Чемпіонів: хто з високопосадовців та знаменитостей поселив у себе фанів безкоштовно – Телеканал новин 24

359
0
TEILEN

Київ завмер в очікуванні битви за кубок Ліги Чемпіонів. До столиці з’їхалися десятки тисяч фанатів англійського „Ліверпуля“ і мадридського „Реалу“. Однак, через захмарні ціни на житло тисячі європейців показали червону картку Україні і здали квитки. Дехто поселився аж у готелях Житомира та Чернігова, і приїдуть лише на гру. Новини спорту, Леся Виговська, Ліга чемпіонів, Реал – Ліверпуль, Нерухомість, Новини Києва – Телеканал новин 24
Київ завмер в очікуванні битви за кубок Ліги Чемпіонів. До столиці з’їхалися десятки тисяч фанатів англійського „Ліверпуля“ і мадридського „Реалу“. Однак, через захмарні ціни на житло тисячі європейців показали червону картку Україні і здали квитки. Дехто поселився аж у готелях Житомира та Чернігова, і приїдуть лише на гру.
Це могло покласти край сподіванням київської мерії відбити на туристах майже 25 мільйонів гривень, які виділили зі столичного бюджету на проведення Ліги Чемпіонів. Але ситуацію врятували самі кияни, які безкоштовно поселили у себе незнайомців.
Ліга Чемпіонів в Україні – одна з найголовніших спортивних подій року. Вона зібрала у Києві близько 100 тисяч футбольних фанатів. Одномоментно туристів приїхало настільки багато, що міжнародний аеропорт „Бориспіль“ не встигав приймати літаки, якими вони летіли. Це змусило добряче понервуватися футбольних фанатів. Проте то була далеко не перша перешкода на їхньому шляху.
Наметового містечка, як під час Євро-2012, у столиці немає. А готелі змогли вмістити заледве половину вболівальників. До того ж за три тижні ціну на проживання вони підняли подекуди у 50 разів.
І що найгірше: умови, які ми пропонували як приймаюче місто, вони були просто жахливі за ці гроші. Коли здавалося за кілька сотень євро крісло стоматологічне в стоматологічному кабінеті.

Continue reading...