Інсценування вбивства Бабченка виправдане, – СБУ

369
0
TEILEN

Операція проводилася на виконання постанови прокурора Генеральної прокуратури
Аркадій Бабченко Фото с открытых источников
Служба безпеки України вважає виправданим інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.
У відомстві зазначили, що завдяки проведенню зазначеної негласної слідчої (розшукової) дії у встановлений законом спосіб удалося не допустити загибелі Бабченка та повністю задокументувати злочинні дії організатора, отримати докази його зв’язку із замовником злочину та отримати відомості щодо можливих потенційних жертв, проти яких готувалися і мали готуватися терористичні акти і вбивства.
Новини за темою: Бабченко не вважає провокацією інсценування СБУ його вбивства
„Тобто, ті негативні моменти, які були завдані публічним інтересам шляхом поширення інформації про нібито загибель Бабченка, повністю виправдані недопущенням доведення до кінця терористичного акту проти вказаного журналіста та попередженням можливих злочинів проти інших осіб“, – зазначили у СБУ.
У СБУ нагадали, що підозрюваному в організації замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка Борису Герману 30 травня було здійснено повідомлення про підозру в готуванні до організації вчинення терористичного акту, що мав спричинити загибель людини, тобто вчиненні злочину, передбаченого ч.

Continue reading...