Порошенко обговорив з Помпео антиросійські санкції і скоординував позицію щодо справи рейсу MH17

265
0
TEILEN

Президент України Петро Порошенко у ході телефонної розмови з державним секретарем США Майком Помпео заявив про важливість продовження тиску на Росію для визволення всіх українських заручників. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента України. Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з державним секретарем США Майком Помпео.
Президент України Петро Порошенко у ході телефонної розмови з державним секретарем США Майком Помпео заявив про важливість продовження тиску на Росію для визволення всіх українських заручників. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента України.
Порошенко подякував американській стороні за надання Україні протитанкових ракетних комплексів Javelin, також співрозмовники обговорили зміцнення співробітництва в галузі безпеки і оборони.
Сторони говорили про ймовірні ризики в разі реалізації проекту „Північний потік – 2“ і скоординували позиції в контексті оголошення висновків Спеціальної слідчої комісії, яка розслідує катастрофу рейсу МН17 в небі над Донбасом в 2014 році.

Continue reading...