На території України діє ряд осіб, які можуть бути залучені російськими спецслужбами для вчинення терактів, – СБУ

278
0
TEILEN

Співробітники відомства встановили, що у російських спецслужб є список потенційних об’єктів для терактів
Фото из открытых источников
Окрім підозрюваного в організації невдалого „вбивства“ російського журналіста Аркадія Бабченко Бориса Германа, на території України діють інші особи, які можуть бути залучені російською стороною для вчинення терактів. Про це під час брифінгу, який транслював телеканал “ 112 „, повідомив заступник начальника Головного слідчого управління відомства Богдан Тиводар.
„В процесі проведення негласних слідчо-розшукових дій, було задокументовано, що спецлужбами Російської Федерації планується серія терактів в Україні. При цьому були отримані дані про те, що російські спецслужби склали список потенційних об’єктів терактів. Крім громадянина Германа, на території України діють інші особи, які можуть бути залучені російською сторону до виконання цих терактів“, – зазначив він.
Нагадаємо, ввечері 29 травня поточного року з’явилася інформація про вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка, але на наступний день голова СБУ Василь Грицак заявив, що це було частиною спецоперації українських правоохоронців, спрямованої на запобігання замаху на журналіста і серії інших терористичних актів на території України.

Continue reading...