За добу у зоні бойових дій на Донбасі 34 обстріли, 2 військових поранено

314
0
TEILEN

Минулої доби бойовики 34 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил, 2 українських військових отримали поранення.
„29 червня ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Ворог проявляв активні бойові дії із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
На окремих ділянках бойовики використовували озброєння танків та міномети. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу“, – заявили у прес-центрі ООС.
„На Луганському напрямку противник обстріляв із танку захисників Новотошківського. Також під ворожим вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів перебували наші позиції у районі Кримського.
Ввечері у районі Світлодарської дуги російські окупаційні війська провокували захисників Світлодарська, Новозванівки та Травневого. Там противник застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та озброєння БМП“, – йдеться у звіті.
„Упродовж дня на Горлівському напрямку було найгарячіше. Бої точилися навколо населеного пункту Луганське. Противник використовував гранатомети, стрілецьку зброю і заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети.

Continue reading...