Полторак відправив "Молоти" на додаткову експертизу

335
0
TEILEN

Міномети „Молот“, один з яких став причиною загибелі трьох та травмування дев’ятьох військових на Рівненському загальновійськовому полігоні, відправлені на додаткову експертизу за наказом Міністра…
Міномети „Молот“, один з яких став причиною загибелі трьох та травмування дев’ятьох військових на Рівненському загальновійськовому полігоні, відправлені на додаткову експертизу за наказом Міністра оборони України Степана Полторака, повідомляє прес-служба МОУ. Експерти досліджуватимуть метал, з якого виготовлені стволи мінометів цього типу.
„Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак наказав провести експертизу металу, з якого вироблено ствол міномета М-15 „Молот“ на базі науково-дослідної лабораторії Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського““, – йдеться у повідомленні.
Наразі зразки передані до науково-дослідної лабораторії, за результатами експертизи будуть зроблені висновки щодо причин вибуху „Молота“ на Рівненщині.

Continue reading...