Законодавство про ІНП Польщі створює простір для маніпуляцій та атаки на свободу слова, – Клімкін

318
0
TEILEN

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, інформує Цензор. НЕТ із посиланням на сторінку в Фейсбук глави МЗС. „Припинення кримінального переслідування відомого історика…
Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, інформує Цензор. НЕТ із посиланням на сторінку в Фейсбук глави МЗС.
„Припинення кримінального переслідування відомого історика та громадського діяча Григорія Куприяновича викликає у мене дуже змішані почуття. Те, що зробив Інститут національної пам’яті Польщі, дуже важливо для нього особисто з людської точки зору, і власне, це і є перемога здорового глузду як такого. Але основа, саме існування цього законодавства, зміни до закону про Інститут національної пам’яті, вони залишаються. Залишається простір для маніпуляцій, залишається простір для атаки на свободу слова та свободу думки“, – сказав Клімкін.
На думку українського міністра чинний закон про польський Інституті нацпам’яті „є дуже поганим для всіх, але, насамперед для Польщі і для поляків“.

Continue reading...