На Донбасі бойовики потрапили під вогонь у відповідь від ЗСУ: дев'ять окупантів поранені

255
0
TEILEN

Бойовики отримали жорстку отвєтку від ЗСУ на Донбасі і понесли санітарні втрати| СЬОГОДНІ
За минулу добу, 2 травня, проросійські бойовики на Донбасі 15 разів обстріляли позиції ЗСУ, застосовуючи при цьому заборонене „Мінськом“ озброєння. Поранено троє українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі ООС.
„2 травня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази – з застосуванням заборонених мінськими угодами 120 і 82 мм мінометів. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї“, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Схід“ ворог вів вогонь з 120 і 82 мм мінометів поблизу Авдіївки, з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів стріляв біля Новотроїцького. Озброєння бойових машин піхоти і великокаліберні кулемети були застосовані поблизу населеного пункту Гнутове, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів вівся вогонь поблизу Мар’їнки.

Continue reading...