Втрати України, початок ленд-лізу та роль олігархів: 7 головних заяв Данілова про війну в Україні

187
0
TEILEN

Олексій Данілов відповів на головні питання, що стосуються війни росії проти України
РНБО продовжує працювати і у воєнний час, проте формат дещо змінився
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов відповів на найбільш актуальні питання, пов’язані з поточним порядком денним для України. У своєму інтерв’ю для видання „LIGA. net“ він розповів про те, скільки західної зброї ще потрібно Україні, які реальні втрати ЗСУ на фронті та багато інших речей. Телеграф наводить основні заяви Данілова.
„Є чітке розуміння: захищати нашу країну, крім нас, ніхто не буде. Чи допомагатимуть нам зброєю? Будуть. Чи достатньо буде цієї зброї? Зброї достатньо ніколи не буває. Але в цій війні кожна країна має свої завдання та бачення для себе“, — сказав він. Також він розкритикував радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, який раніше розповів, скільки зброї необхідно ЗСУ.
„Я не розумію, чому він робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича. Не розумію, з якого переляку він зараз голос армії. Такі речі має говорити Залужний, Шаптала (начальник Генштабу ЗСУ. – Ред.) та міністр оборони“, — зазначив Данилов. Крім того, секретар РНБО наголосив, що ленд-ліз із США ще не почав працювати.

Continue reading...