Війна в Україні, оперативна інформація на ранок 13 лютого

162
0
TEILEN

Сили оборони відбивали атаки також на Харківщині та Запоріжжі; продовжують знищувати ворожі позиції ППО; рашисти завдали 4 ракетних удари, 85 обстрілів з РСЗВ.
Сили оборони відбивали атаки також на Харківщині та Запоріжжі; продовжують знищувати ворожі позиції ППО; рашисти завдали 4 ракетних удари, 85 обстрілів з РСЗВ.
Про це повідомляється в оперативній інформації Генштабу ЗС України станом на 06.00 13.02.2023 – розпочалася 355 доба російського широкомасштабного вторгнення.Ситуація на фронті
Противник занає значних втрат, особливо у живій силі. Зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Кремінна й Білогорівка на Луганщині; Виїмка, Федорівка, Васюківка, Бахмут, Іванівське й Кліщіївка Донецької області та Залізничне на Запоріжжі.Російський терор
В той же час противник завдав 4 ракетних удари та здійснив 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.
На окремих напрямках:
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Ворожих обстрілів зазнали райони 18 населених пунктів. Серед них – Товстодубове, Бачівськ, Басівка і Попівка Сумської області та Красне, Глибоке, Вовчанськ, Фиголівка, Новомлинськ і Дворічна на Харківщині.
На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли 22 районів населених пунктів. Зокрема це – Кислівка, Котлярівка, Піщане й Берестове Харківської області та Новоселівське, Макіївка, Невське, Діброва й Білогорівка на Луганщині.

Continue reading...