ЗСУ просунулися на заході Запорізької області: карти боїв ISW

135
0
TEILEN

Українські військовослужбовці просуваються на заході Запорізької області
Українські війська продовжують ведення наступальних дій на заході Запорізької області та просуваються вперед. Російські „воєнкори“ визнали втрату окупантами Роботиного.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).
Ситуація в Харківській та Луганській областях
Російські війська 2 вересня вели наступальні дії на лінії Куп’янськ-Сватове. У Генштабі України повідомляли, що окупанти вели невдалі наступальні операції в районі Новоєгорівки та Новоселівського. Заступник міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що війська РФ продовжують безуспішні спроби просування в районі Серебрянського лісу.
Міністерство оборони Росії заявило, що 2 вересня українські війська здійснили атаки на південь від Кремінної в районі Діброви та Григорівки.
Бої у Донецькій області
Українські війська 2 вересня вели наступальні дії під Бахмутом і просувалися вперед. Геолокаційні кадри вказують на те, що українські сили просунулися поблизу Кліщіївки.
Заступник міністра оборони України Ганна Маляр 1 вересня заявила, що українські сили досягли невизначених успіхів під Курдюмівкою, Кліщіївкою та Андріївкою. Міністерство оборони Росії заявило, що українські штурмові групи нібито невдало атакували поблизу Бахмута.
Український Генштаб повідомив, що російські війська вели невдалі наступальні дії біля Курдюмівки, а Маляр 1 вересня заявила, що окупанти безуспішно атакували північний фланг Бахмута.

Continue reading...