"Накоїв багато зла": Буданов розповів про генерала ФСБ, який найбільше шкодить Україні

184
0
TEILEN

У перші дні війни генерала Бесєду арештували за брехливі дані, які він надав Путіну щодо настроїв в Україні. Пізніше випустили з СІЗО, щоб він продовжив свою діяльність.
За словами начальника ГУР, Сергій Бесєда на початку війни кілька днів провів у СІЗО, але тепер на свободі і намагається завербувати українських політиків та бізнесменів.
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу визнав, що війну в Україні Кремль планує вести до 2025 року. При цьому російська влада впевнена, що все іде за планом, що суперечить сподіванням 2022 року, коли хотіли „взяти Київ за три дні“. Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов розповів про генерала ФСБ РФ, довоєнна робота якого призвела до російського вторгнення — про Сергія Бесєду. Також розвідник сказав кілька слів про інших очільників силовиків Росії. Про дії генералітету Путіна ідеться у розмові з журналістом порталу „Українська правда“.
Зі слів Буданова, генерал ФСБ Сергій Бесєда у перші дні війни на певний час був відсторонений від роботи. Пізніше його повернули на посаду і він продовжив шкодити: „Зараз він займається своєю роботою, на жаль, зовсім не на користь Україні“.

Continue reading...