Втома і контрнаступ. Пранк прем'єра Італії

197
0
TEILEN

Дипломатичний радник прем єр-міністра Італії Франческо Тало подав у відставку після того, як Джорджія Мелоні поговорила із російськими пранкерами Вованом та Лексусом.
Дипломатичний радник прем’єр-міністра Італії Франческо Тало подав у відставку після того, як Джорджія Мелоні поговорила із російськими пранкерами Вованом та Лексусом.
Прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні стала жертвою прокремлівських пранкерів Вована (Володимир Кузнєцов) та Лексуса (Олексій Столяров). Один із пранкерів видавав себе за голову комісії Африканського Союзу. У розмові прем’єр Італії розповіла про відчуття „втоми“ від України та недостатні зусилля ЄС щодо боротьби з нелегальною міграцією.

Вилила душу

Пранкери опублікували 13-хвилинний аудіозапис розмови з Мелоні у своїх соцмережах 1 листопада. Під час бесіди, що велася англійською мовою, вони обговорили міграційну кризу в Італії та Європі, зернову угоду та російське вторгнення в Україну.

Під час розмови один із пранкерів запитав Мелоні, як вона оцінює напад Росії на Україну і скільки часу, на її думку, знадобиться на його вирішення.

“Ну, я бачу, що багато хто втомився від України. Якщо говорити правду, то можливо ми близькі до того моменту, коли всі зрозуміють, що нам потрібен вихід. Проблема полягає в тому, щоб знайти вихід, який був би прийнятним для обох сторін, не порушуючи при цьому міжнародного права. Я маю деякі міркування, як впоратися з цією ситуацією, але я чекаю відповідного моменту, щоб спробувати представити мої міркування”, — відповіла італійський прем’єр.

Continue reading...