Ми спостерігаємо вкрай небезпечне явище. "Ватна" агентура підіймає голову – Євген Дикий

191
0
TEILEN

Російські агенти використовують тему мобілізації, щоб підірвати лад в Україні
Український вчений та ветеран АТО Євген Дикий розповів, як росіяни використовують свою агентуру в Україні
Коли взяв на себе неприємну, але вкрай необхідну місію пояснювати тиловому люду чому та нащо потрібна масова мобілізація, отримуєш можливість ловити фідбеки та моніторити „вокс популі“.
Пару днів тому мене віз молодий таксист. Опізнав як морду з ютубу, шо озвучувала про мобілізацію. Ну, думаю, зараз знову почую яку-небудь версію жалюгідних виправдань ухилянта, аж раптом замість цього: „А що б Ви порадили – краще в „Кракен“, в „Азов“ чи до Третьої штурмової?“. Отже, доходить, хай і з запізненням на рік, але головне що доходить.
А тільки що переконався, що напевно доходить дійсно до багатьох, і це вже стурбувало росію.
Сидимо в кафе з побратимами, обговорюємо нагальні потреби їхніх підрозділів. На щастя, нас аж п’ятеро, а то ще хтозна як би обернулось….
До кафе строєм заходять восьмеро здорових мужиків призовного віку, в супроводі однієї тітоньки типового „довколалаврського“ вигляду. Досить грамотно перекривають вихід із зали, і під камеру починають провокувати:
„Це Ви по телевізору кажете, що всі українці мають воювати на неоголошеній війні?“
„Не я, а Конституція України“ — відповідаю, і чую цілу палку промову сповнену російськими наративами.
Банда ухилянтів виявляється називає себе „антикорупційними активістами“ та „Ініціативою Київської міської територіальної громади з відновлення конституційного ладу“, отак от ні більше і не менше.
Їх не влаштовує виявляється те, що „війна не оголошена“ (а оголошення воєнного стану „це зовсім інше, і нікого не зобов’язує“), ну а далі просто ллється потоком кремлівське лайно у повному нефільтрованому вигляді – „цю війну ведеть ж*д*и з обох боків, бо і Пу і Зе саме вони, це організований ж*ами під проводом Зе геноцид етнічних українців“, а всі хто закликає воювати за свою країну – „співучасники геноциду“.
Виявляється, Київ не взяли за три дні не тому, що ми його боронили, а тому, і тільки тому що „люди в чорних шляпах, які стоять довкола обох президентів, мали свої договорняки“.

Continue reading...