Друга річниця повномасштабного вторгнення: статистика втрат армії РФ та останні дані з фронтів

149
0
TEILEN

Станом на 24 лютого, другий рік повномасштабного вторгнення РФ в Україну, ЗСУ ліквідували всього 409 010 окупантів, а за добу – 770. Також за добу відбулося 84 боїв
Станом на 24 лютого, другу річницю повномасштабного російського вторгнення в Україну, за добу відбулося 84 боїв на фронті. Українські захисники, які оригінально „привітали“ росіян з 23 лютого, ліквідували протягом доби 770 окупантів та відбили багато ворожих атак.
Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.
Протягом минулої доби російська армія завдала 10 ракетних та 93 авіаційних удари, здійснила 141 обстріл з РСЗВ по українських позиціях та населених пунктах, а також атакувала Україну 12 „шахедами“. Українські сили ППО збили всі 12 дронів.
Ворожих авіаційних ударів зазнали такі населені пункти:
Новоєгорівка, Макіївка, Білогорівка Луганщини;
Торське, Кліщіївка, Андріївка, Біла Гора, Часів Яр, Курдюмівка, Нью-Йорк, Новобахмутівка, Орлівка, Тоненьке, Красногорівка, Костянтинівка, Новомихайлівка, Водяне Донеччини;
Мала Токмачка, Роботине і Новоданилівка Запорізької області.
Під артилерійський вогонь Росії потрапили понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей України.
На Волинському та Поліському напрямках – без змін.

Continue reading...