Аліна Бурик сказала, скільки грошей отримала за перемогу у "МастерШефі"

152
0
TEILEN

Переможниця „МастерШефа“ Аліна Бурик розсекретила суму, яку отримала після перемоги у 13 сезоні кулінарного шоу. Зокрема, вона зізналася, що стала вол.
Переможниця „МастерШефа“ Аліна Бурик розсекретила суму, яку отримала після перемоги у 13 сезоні кулінарного шоу. Зокрема, вона зізналася, що стала володаркою 500 тис грн.
Про це розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на інтерв’ю кулінарки Аліні Доротюк.Як Бурик коментує перемогу в „МастерШефі“
Аліна зазначила, що раніше переможців проєкту відправляли навчання до кулінарної школи Cordon Bleu – однієї з найвідоміших у світі, проте зараз такого привілею немає. Вона пояснила, що тепер учасник, який займає перше місце, отримує грошовий приз.
„Зараз за перемогу не відправляють на Cordon Bleu, на жаль, але маємо те, що маємо. Лише за перемогу дають гроші певні, на рахунок капнули. Мені так часто приходило це запитання, думаю, зараз хтось почне, що це багато, хтось почне казати, що це мало. Але це 500 тисяч гривень з вирахуванням податків. Тут навіть на Cordon Bleu не вистачить“, – поділилася Бурик.

Continue reading...