9 причин, чому може свербіти шкіра голови та як швидко уникнути проблеми

77
0
TEILEN

Свербіж шкіри голови може спричиняти дискомфорт і відволікати увагу, впливаючи на самопочуття та якість життя людини. Є певні причини такого стану та .
Свербіж шкіри голови може спричиняти дискомфорт і відволікати увагу, впливаючи на самопочуття та якість життя людини. Є певні причини такого стану та як ефективно боротися з цією проблемою.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Instagram-сторінку дерматолога Вікторії Миронюк.Реакція на засіб по догляду за волоссям
Якщо свербить шкіра голови і є лущення, то можливо, у вас є стан, який називається алергічний контактний дерматит. Це часто зустрічається серед людей, які фарбують волосся.
Часто винуватцем є інгредієнт барвника під назвою пара-фенілендіамін (PPD), який міститься в чорних фарбах для волосся.
У вас також може бути алергія на шампунь, кондиціонер або інший продукт, який торкається вашої шкіри голови. Якщо це так, у вас, ймовірно, зʼявиться свербіж на шкірі голови та на будь-якій іншій шкірі, до якої торкається продукт.
Щоб зупинити свербіж, потрібно припинити використання продукту, який викликає реакцію.Лупа
Якщо ваша шкіра голови суха і свербить, а на одязі ви бачите лусочки, можливо, у вас себорейний дерматит.
Дерматолог розповіла, якщо у вас лупа, то допоможе регулярне використання шампунь від лупи та засобів для догляду за шкірою голови.

Continue reading...