Apple випустила iOS 18: які нові функції з’явилися

59
0
TEILEN

Apple офіційно представила iOS 18. Тепер користувачі можуть встановити.
Apple офіційно представила iOS 18. Тепер користувачі можуть встановити фінальну версію операційної системи на свої смартфони і це одне з найбільш значущих і кастомізованих оновлень для власників iPhone. Нова версія принесла значні зміни та чимало функцій.Налаштування головного екрану
Однією з визначних особливостей iOS 18 є розширені можливості кастомізації головного екрану. Тепер користувачі можуть вільно розміщувати іконки застосунків і віджети в будь-якому місці екрана, створювати порожні місця і розташовувати їх на свій розсуд.
Крім того, користувачі можуть забарвити іконки будь-яким кольором або застосовувати новий темний режим, який перетворює більшість іконок, включаючи сторонні, на темну тему.
Для тих, хто прагне більшої чистоти екрана, iOS 18 пропонує можливість збільшити іконки і навіть видалити назви програм під ними, щоб вони виглядали чіткіше.Оновлені «Повідомлення»
У програмі «Повідомлення» в iOS 18 з’явилося кілька нових функцій, які покращують спілкування. Тепер користувачі можуть застосовувати текстові ефекти, такі як «вибух» або «тремтіння» до окремих слів у повідомленні.
Крім того, було оновлено систему Tapbacks, яка дозволяє реагувати на повідомлення за допомогою ширшого спектру емодзі та стікерів.
Ще однією новою функцією є надсилання повідомлень за розкладом, що дозволяє користувачам створювати повідомлення і встановлювати певний час для його надсилання.
Для покращення комунікації між платформами в iOS 18 також впроваджено підтримку обміну повідомленнями RCS, що покращує взаємодію між користувачами iPhone та Android завдяки таким функціям, як прочитані квитанції, індикатори набору тексту та обмін зображеннями у високій якості.Оновлення «Центру керування» та «Екрану блокування»
В iOS 18 суттєво змінено дизайн «Центру керування». Це дозволяє використовувати кілька сторінок елементів керування та впроваджує API для сторонніх застосунків, які можуть робити свій внесок в інтерфейс.

Continue reading...