В Києві призупинили роботу чимало ресторанів та кафе

339
0
TEILEN

В Києві 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили діяльність. Усе тому, що за результатами перевірки Держпродспоживслужби ці заклади повинні провести санітарні заходи та усунути недоліки. Новини України, Новини Києва, отруєння – Телеканал новин 24
В Києві 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили діяльність. Усе тому, що за результатами перевірки Держпродспоживслужби ці заклади повинні провести санітарні заходи та усунути недоліки.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
Там зазначається, що 1 липня у зв’ язку з реєстрацією в Києві випадків захворювання на гострі кишкові інфекції, пов’ язані з вживанням харчових продуктів у закладах громадського харчування, спеціалісти Держпродспоживслужби провели збір інформації в операторів ринку про діяльність, пов’ язану з реалізацією харчових продуктів, за місцем впровадження їх господарської діяльності.
Основною метою було дослідити санітарний стан приміщення, чи підтримується в чистоті, робочому стані поверхня обладнання, що контактує із харчовими продуктами, утримується в непошкодженому стані, легко чиститься, дезінфікується, зроблена з гладких, нержавіючих, нетоксичних, придатних до миття матеріалів.

Continue reading...