Генерал США про навчання "Захід-2017": росіяни не дали нам серйозних причин вірити їхнім цифрам

301
0
TEILEN

Ходжес сказав, що Росія могла б розвіяти занепокоєння, якщо б запросила журналістів спостерігати за навчаннями, як це роблять країни Заходу. Останні новини від УНІАН за 02 вересня.
Командувач Сухопутними силами США в Європі Бен Ходжес в п’ятницю закликав Росію запросити ЗМІ для спостереження за військовими навчаннями „Захід-2017“ і заявив, що у нього немає підстав вірити інформації про масштаби навчань, яку надає Москва.
Про те повідомляє Delfi з посиланням на BNS.
„Росіяни не дали нам серйозних причин вірити цифрам, про які вони говорять“, – сказав у п’ятницю журналістам у Вільнюсі Ходжес на спільній прес-конференції з міністром оборони Литви Раймундасом Кароблісом.
Москва повідомляє, що в навчаннях буде задіяно менше 13 000 військовослужбовців, але представники НАТО говорять, що ця цифра штучно занижена, бо навчання розбиті на окремі частини з метою уникнути обов’язки запрошувати спостерігачів.
Ходжес сказав, що Росія могла б розвіяти занепокоєння, якщо б запросила журналістів спостерігати за навчаннями, як це роблять країни Заходу.

Continue reading...