В одеському таборі, де загинули двоє дітей, протипожежна сигналізація не працювала кілька місяців, – ДСНС

303
0
TEILEN

Сучасна звуко-світлова протипожежна сигналізація в одеському таборі Вікторія, де в ніч на суботу, 16 вересня, під час пожежі загинули двоє дітей, не працювала вже кілька місяців. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. Такі дані на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та…
Сучасна звуко-світлова протипожежна сигналізація в одеському таборі Вікторія, де в ніч на суботу, 16 вересня, під час пожежі загинули двоє дітей, не працювала вже кілька місяців.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна .
Такі дані на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації повідомили представники Головного управління з надзвичайних ситуацій в Одеській області.
23 липня керівництву табору було винесено припис усунути ряд порушень у сфері пожежної безпеки, зокремапідключити пожежну сигналізацію. Однак нічого не було зроблено.
Також під час панічної евакуації дітей з будівлі, де сталася пожежа, були відкриті вікна і двері, що призвело до виникнення зворотної тяги, яка максимально прискорила поширення вогню по корпусу.

Continue reading...