Доба в зоні АТО: Бойовики 69 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, 11 військових поранені

471
0
TEILEN

„Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 69 обстрілів позицій Збройних Сил України застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння“, – йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.
На Донбасі за минулу добу бойовики 69 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це у середу, 25 квітня, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.
„Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 69 обстрілів позицій Збройних Сил України застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння“, – йдеться у повідомленні.
Як зазначається, на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів і гранатометів противник обстріляв наші позиції в районі Ломакиного. Також 120 мм міномети агресор застосував по захисниках Водяного, Новотроїцького, Гнутового та Пищевика, а міномети калібру 82 мм – в районі Широкиного та Водяного. З гранатометів бойовики відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаківки, Авдіївки, Гнутового, Мар’їнки та Пищевика, з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя, Первомайського, Красногорівки і Шахти «Бутівка», з БМП – біля Водяного, Пищевика та Гнутового, а з стрілецької зброї – в районі Кам’янки, Новомихайлівки, Авдіївки, Талаківки, Мар’їнки та Водяного.

Continue reading...