Трамп може вислати російських дипломатів з країни: деталі — Телеканал новин 24

316
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Рада національної безпеки США рекомендував президенту Дональду Трампу вислати російських дипломатів із США в якості відповіді на інцидент з отруєнням в Великобританії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля. Новини політики, Дональд Трамп, Отруєння Сергія Скрипаля, Новини США, Новини Росії — Телеканал новин 24
Рада національної безпеки США рекомендував президенту Дональду Трампу вислати російських дипломатів із США в якості відповіді на інцидент з отруєнням в Великобританії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.
Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело, яке знайоме з ситуацію. Підкреслюється, що в рекомендації не вказано певну кількість російських дипломатів.
«Рішення направити дану рекомендацію президенту було прийнято після зустрічі на високому рівні в Білому домі в середу, в ході якої Рада нацбезпеки розробила ряд варіантів дій проти Росії», – повідомляє телеканал з посиланням на кілька співробітників Держдепартаменту і джерело.
За словами декількох джерел, варіант вислати російських дипломатів із США був би «найжорсткішим відповіддю», і саме він став пріоритетним за підсумками зустрічі.
«Якщо Трамп вирішить діяти за рекомендацією Ради нацбезпеки, то це рішення буде прийнято найближчим часом, можливо, на початку наступного тижня», – сказало джерело.
Згодом стало відомо, що США розглядають різні варіанти щодо Росії у зв’язку зі справою про отруєння британського шпигуна Сергія Скрипаля в Солсбері, заявила » РИА Новости » офіційний представник держдепартаменту США Хізер Науерт.

Continue reading...