Home Ukraine Україна — українською Масова бійка на скандальному будівництві в районі Осокорків: поліція затримала 40 "охоронців"....

Масова бійка на скандальному будівництві в районі Осокорків: поліція затримала 40 "охоронців". ВІДЕО+ФОТОрепортаж

431
0
SHARE

На Осокорках у Києві відбулися сутички між активістами і невідомими, які охороняли скандальне будівництво. Близько 100 активістів протестували проти забудови території, на якій планується облаштування…
На Осокорках у Києві відбулися сутички між активістами і невідомими, які охороняли скандальне будівництво. Близько 100 активістів протестували проти забудови території, на якій планується облаштування екопарку “Осокорки”, повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Укрінформ.
Противники забудови спробували пройти на будмайданчик. Вони знесли паркан, який охороняє будівництво. Активістів зустріла “охорона” будівництва – чоловіки спортивної зовнішності, одягнуті в маски та екіпіровані поліцейським шоломами і щитами.
На місце подій прибула поліція. “Охорона” будівництва спочатку намагалася кидати в поліцейських петарди, але незабаром почала розбігатися. Тих, хто не встиг втекти, поліцейські затримали.

Continue reading...